
Торт «Черепаха»
Повільні черепахи відомі своєю неквапливістю. Пропонуємо Вам неквапливо насолодитися смаком дивовижного торта «Черепаха». Цей оригінальний десерт особливо сподобається діткам. А витрачений на приготування час подарує радість і батькам, адже готувати торт – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть стати повноправними учасниками процесу приготування, адже кожній дитині буде цікаво формувати коржі, які згодом стануть величезною забавною черепахою з головою і лапками. Успіх тортика багато в чому залежить від якісного оформлення. Панцир черепашки можете прикрасити на Ваш смак: полити шоколадною глазур'ю, притрусити меленим мигдалем або викласти на нього шматочки ківі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
500 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
KhMZ Sour Cream 20%
400 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
40 г.
Homemade Butter
100 г.
Preparation steps
01
Збити яйця з половиною цукру. Борошно з половиною какао просіяти, додати до яєць і добре перемішати. Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко, поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.
02
Цукор, сметану, розм'якшене вершкове масло і какао змішати і збити. Кожен коржик занурювати в крем і викладати на тарілку. Поставити торт в холодильник мінімум на 2 години перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)