Літній торт - Image

Літній торт

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch
Влітку завжди хочеться чогось легкого, свіжого і приємного. Щоб побалувати себе смачними солодощами з натуральних ягід, фруктів і глазурі, спробуйте приготувати літній торт, рецепт якого ми пропонуємо Вашій увазі. Смачне поєднання ягід, згущеного молока та білого шоколаду подарує Вам гарний настрій. І Ви захочете насолоджуватися цим тортом ще.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

400 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

7 Flour 1kg

500 г

Salt Egypt

3 г

Boiled Condensed Milk

350 г

Toffifee White Chocolate Candies 125g

400 г

Aro Powdered Sugar 250g

2 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

30 мл

Strawberries

100 г

Blueberry Jam 350g

100 г

Cherry Packing 500g

100 г

Red Bing Cherry

100 г

Preparation steps

01

Розм'якшене вершкове масло добре розтерти з цукром, додати сіль, одне ціле яйце і один жовток і перемішувати, поступово додаючи борошно. Тісто повинно вийти однорідним і достатньо пружним.

02

Духовку розігріти до 200 градусів.

03

Тісто розділити на 3 частини і покласти на 15 хвилин у холодильник. Розкатати коржі товщиною 4-5 мм потрібної вам форми (на фото круглої форми) і випікати на пергаментному папері (це важливо) близько 10-15 хвилин.

04

Гарячі коржі повністю охолодити.

05

Ретельно збити м'яке вершкове масло з банкою вареного згущеного молока. Умовно розділити отриманий крем на три частини і рівномірно змастити коржі майбутнього торта.

06

Залиште його просочуватися, а тим часом підготуйте ягоди. Їх потрібно ретельно помити і добре висушити (можна покласти на паперовий рушник).

07

На водяній бані розтопити плитки білого шоколаду, додати 30 мл молока і дві столові ложки просіяної цукрової пудри. Довести отриману суміш до однорідної консистенції і залишити вистигати (але стежте, щоб вона не застигла, а просто охолола).

08

На готові змащені коржі частинами вилити білу глазур і рівномірно розподілити її по всій поверхні торта і прикрасити ягодами. Готовий торт потрібно поставити в холодильник як мінімум на годину для того, щоб глазур застигла.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Napoleon with custard cream

Napoleon with custard cream

8

4 h