
Соус дзадзикі
Соуси хороші тим, що вживати їх можна з безліччю різних повноцінних страв. І не тільки. Соус можна просто намазати на хліб і їсти як бутерброд. Один з таких соусів перед вами. До плюсів віднести можна швидкість приготування. А на смак - він м'який і приємний. Часник додає трохи цікавих ноток (не забуваємо і про користь часнику для організму), а виноградний оцет - аромат. Додамо, що соус виходить не надто гострий, бо далеко не всі любителі гостринки. Такий соус можна подавати в окремій тарілочці, або ж відразу з стравою. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cucumber
1 шт.
Garlic
2 зубчика
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст.л.
Kukhana Grape Balsamic Vinegar 200ml
0,5 ч.л.
Dill 70g
1 невеликий пучок
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Огірок почистити і натерти на середній терці. Руками добре віджати з нього сік, щоб соус не вийшов водянистим.
02
Кріп дуже дрібно нарізати.
03
У глибоку миску викласти йогурт, додати огірок, кріп, оливкову олію, виноградний оцет, сіль і перець.
04
Туди ж вичавити часник, пропустивши його через часниковий прес.
05
Добре перемішати всі інгредієнти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)