
Салат "Узбекистан"
Редька відома людям дуже давно. Разом з часником стародавні єгиптяни давали в достатку редьку робітником на будівництві пірамід, щоб вони були здоровими і працездатними. А в Стародавній Греції редьку підносили богу Аполлону, оскільки вважали її королевою овочів. В Азії, зокрема, в Узбекистані в тому числі, редьку досі вважають королевою овочів. Адже, редька має лікувальні властивості. Зокрема вона містить фітонциди, які допомагають нам впоратися з респіраторними захворюваннями. Редька входить до складу салату "Узбекистан". Рецепт даного салату підійде для сімейної вечері. Смак салату виходить незвичайний. У своєму поєднанні редька і яловичина дадуть той самий оригінальний і ексклюзивний смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Daikon Radish
300 г.
Onion
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
4 ст. л.
Bay Leaf
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину відварити із запашним перцем і лавровим листом протягом 2 годин, до повної готовності м'яса. Посолити наприкінці варіння.
02
Нарізану півкільцями цибулю обсмажити на соняшнковій олії протягом 5-10 хвилин.
03
Яловичину порізати дуже дрібними довгими брусочками.
04
Редьку натерти на крупній терці.
05
З'єднати всі інгредієнти. Посолити і заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)