
Ананасовий салат з яйцями та карі
Екзотичний ананас давно став доступний не тільки у свіжому вигляді, але і консервованому. З цього солодкого фрукта виходять неймовірно смачні і вишукані страви, які можна сміливо подавати до святкового столу. Особливо прекрасно ананас відчуває себе в овочевих салатах. Пропонований варіант легкого, свіжого і поживного салату – яскраве тому підтвердження. Соковитий ананас складе чудову компанію відварним яйцям, хрусткій ріпчастій цибулі і зеленим листям салату. Цікаве поєднання смаків і запахів досягається завдяки пікантної гостро-солодкої заправки з натурального йогурту, оливкової олії та індійської пряної спеції карі, яка і забарвлює всі компоненти страви в яскраво-оранжевий колір.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Hame Pineapple Rings 580ml
250 г.
Onion
60 г.
Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg
30 г.
Carmencita Curry 40g
3 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 мл.
Salt Egypt
за смаком
Greek Salad
40 г.
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З ананаса злити рідину. Нарізати його шматочками або кубиками.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Потім обшпарити його окропом. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Змішати йогурт, оливкову олію і карі. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)