
Риба з картоплею, запечена "в рукаві"
Рибу можна приготувати різними способами, але найменш клопіткий, на наш погляд - запекти її в спеціальному "рукаві". Підготовка до запікання займає мінімальну кількість часу і не вимагає особливих кулінарних умінь, але у результаті страва виходить соковитою, м'якою та ароматною. Можете "упакувати" заготовку з риби і картоплі в "рукав", поставити запікати в духовку і в найближчу годину зайнятися будь-чим іншим. Тільки не забудьте встановити таймер, щоб не прогавити! І ще два плюси цього рецепта: під час готування запах від риби буде мінімальний, і противень після закінчення справи вам теж мити не доведеться. Якщо у вас немає рукава для випічки, можна використовувати для запікання фольгу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
700 г
Onion
150 г
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст.л
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Fish 30g
за смаком
Preparation steps
01
Духовку разігрійте до 180°C
02
Картоплю очистіть і наріжте досить великими шматками.
03
Цибулю наріжте півкільцями.
04
Зелень дрібно посічіть.
05
З'єднайте картоплю, цибулю, зелень. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
06
Заправте майонезом (його можна додати більше до смаку) і ще раз добре перемішайте.
07
Рибу промийте, якщо необхідно, очистіть від нутрощів і наріжте на шматки середнього розміру. Посоліть, поперчіть, посипте приправою для риби або будь-якими іншими спеціями за смаком.
08
Покладіть рибу і картоплю в рукав для запікання, помістіть в розігріту духовку і випікайте близько 1 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)