
Рисова локшина по-тайськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yopokki Rice Noodles Cheese 280g
300 г.
Avocado 500g
1 шт.
Delfin Frozen Peeled Shrimp 200g
80 г.
Myaso Bukovyny Appetizing Boiled Smoked Chicken Fillet
150 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
80 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
4 ст. л.
Metro Chef Fresh Cilantro 50g
6 гілочок
Bonsai Premium Ketjap Manis Soy Sauce 570g
2 ст. л.
GWY Oyster Sauce 710g
1 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Garlic
2 зубчика
Spice Ground Ginger
на кінчику ножа
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Preparation steps
01
Локшину зварити в підсоленій воді. Під час варіння додати 1 ст. л. соняшникової олії.
02
Гриби порізати пластинками і обсмажити на соняшниковій олії (1 ст. л.). Посолити.
03
Креветки обдати окропом, очистити. Курку, креветки і авокадо нарізати шматочками однакової величини. Кінзу дрібно порізати, часник очистити і пропустити через прес. Змішати часник, кінзу, соуси, додати лимонний сік, цукор, мелений імбир і олію (2 ст. л.).
04
Локшину відкинути на друшляк і викласти у велику ємність.
05
Додати в локшину гриби, креветки, авокадо і куряче м'ясо, заправити все соусом, акуратно розмішати. Локшину викласти на тарілку і негайно подати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)