
Рисова запіканка з морквою, яблуками та родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2,5 склянки
Steamed Rice
1 склянка
Homemade Butter
100 г + ще трохи для змазування форми
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1/3 склянки
Carrots
2 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч.л.
Raisins
100 г
Spice Cinnamon Ground
2 ч.л
Salt Egypt
дрібка
Preparation steps
01
Родзинки промийте і замочіть в теплій воді.
02
Духовку нагрійте до 180°C.
03
У каструльку влийте молоко і доведіть його до кипіння. Як тільки молоко закипить, всипте рис, трохи посоліть і варіть, помішуючи, на повільному вогні близько 20 хвилин до отримання густої каші.
04
Потім зніміть каструлю з вогню, дайте рису злегка охолонути і додайте вершкове масло. Перемішайте до однорідності.
05
Моркву натріть на середній терці.
06
Яблука очистіть, видаліть сердцевинки і наріжте їх дрібними кубиками. Посипте корицею і перемішайте.
07
Жовтки відокремте від білків. Покладіть білки на холод.
08
Жовтки збийте з цукром і ванільним цукром, з'єднайте з рисом і перемішайте.
09
Туди ж додайте моркву, яблука і набубнявілі родзинки, все добре перемішайте.
10
Білки збийте з дрібкою солі до стійкої піни. Акуратно з'єднайте їх з рисової сумішшю, обережно перемішайте.
11
Отриману масу викладіть у змащену вершковим маслом або застелену пергаментним папером форму, розрівняйте.
12
Випікайте в розігрітій духовці 30-35 хвилин. Готову запіканку остудіть і розріжте на порції.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)