
Картопля з грибами по-сибірськи
Сибір... Які асоціації викликає у вас це слово? Напевно, у всіх Сибір асоціюється з тріскучими морозами і лютими зимами. А ще з рецептом страви "картопля з грибами по-сибірськи". Це дуже проста у приготуванні страва. Приготування страви не займе у вас багато часу, адже не все смачне обов'язково потрібно готувати цілий день і в кілька етапів. Але поживна та дуже корисна страва відмінно зігріє і заправить ваш організм необхідною кількістю білків і вуглеводів, які так добре поєднуються в цій страві. Тому страва є дуже актуальною в люту зиму і тріскучі морози. Отже, пропонуємо приступати до приготування страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
3-4 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
250 г.
Dill 70g
1/2 пучка
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гриби і цибулю порізати. Обсмажити суміш на рослинній олії.
02
Порізати соломкою картоплю. Додати її на сковорідку до смажених грибів.
03
Смажити майже до готовності. Приправити сметаною, посолити і смажити ще кілька хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)