
Різотто з куркою і двома сирами
Різото з куркою і двома сирами - один із численних варіантів різото. Варіант, який за великим рахунком можна досить умовно назвати "різото", так як у запропонованому рецепті не дотримується головний принцип приготування цієї страви: курячий бульйон додається в рис не порціями, поступово, а одразу весь. Іншими словами: обраний інакший спосіб приготування рису. Але такий варіант має право на існування, як би він не називався: різото або просто рис із куркою, овочами і сиром. Будьте впевнені, що приготована за цим рецептом страва сподобається всім, хто її скуштує. Смачна, апетитна, нескладна в приготуванні, вона надовго затримається в меню Вашої родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
400 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
750 мл.
Hortex Stir-fry vegetables 400g
500 г.
Chicken Fillet
340 г.
Armando Cheddar Cheese
120 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
125 мл.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Preparation steps
01
У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.
02
Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.
03
Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.
04
Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)