
Перці, фаршировані фруктами
Для істинного гурмана немає нічого приємнішого, ніж покуштувати черговий кулінарний шедевр. Вашій увазі перці, фаршировані фруктами. На перший погляд страва може здатися дещо дивною, а комбінація солодкого болгарського перцю і стиглих фруктів в м'ятному сиропі – не поєднуваною. Але спробувати його все-таки варто, адже смак фаршированих перців вельми оригінальний і пікантний. Мало хто знає, що за вмістом вітаміну С солодкі перці випереджають навіть цитрусові. А речовина капсаїцин, що входить до їх складу, пригнічує апетит і спалює зайві калорії. Щоб зробити закуску більш яскравою і ефектною, використовуйте червоний, жовтий і зелений сорти перців. Запікати можна як у духовці, так і в мультиварці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grape
200 г
Johnprince Apple 70+
100 г
Plum
300 г
Mint 50g
100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Kappa Sweet Pepper
500 г
Pear
200 г
Preparation steps
01
Яблука та груші вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Сливи вимити, видалити кісточки. Нарізати фрукти великими часточками. Виноград вимити. Змішати фрукти.
02
Перці вимити, обережно зрізати верхівку і видалити серцевину.Розподілити фруктову суміш по перцям.
03
М'яту вимити, обсушити й подрібнити. Зварити цукровий сироп, додати м'яту, перемішати і зняти з вогню.
04
Перці покласти у форму для запікання, полити м'ятним сиропом. Запікати 20 хв. при температурі 200°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)