
Арахісова паста
Арахісова паста неймовірно популярна в США і англомовних країнах. Напевно немає людини, яка не чула би про цю дивну страву з американських фільмів. Кекси з арахісовою пастою, сендвічі з пастою і джемом на сніданок і в школу, крекери з пастою ... Цей список можна продовжувати і продовжувати. У нашій країні вона не настільки популярна, тому далеко не в усіх магазинах можна зустріти арахісову пасту. Але ви можете самостійно її приготувати і відчути себе справжнім американцем.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roasted Salted Peanuts
400 г
Litniy Med Honey 750g
2 ч.л.
Salt Egypt
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
5 ст.л.
Preparation steps
01
Якщо у вас сирий арахіс, то необхідно його викласти на деко в один шар і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 8-10 хвилин. Чим довше у вас обсмажується арахіс, тим темніше будуть ядра, відповідно, буде темніше і колір вже готової пасти.
02
Коли арахіс обсмажиться, пересипаємо його з деко в тарілку і даємо повністю охолонути.
03
Коли арахіс повністю охолоне, очищаємо його від шкірки. Процес це довгий, але простий – повністю остиглий арахіс чудово чиститься!
04
Очищений арахіс перекладаємо в чашу комбайна або блендера.
05
Вливаємо рідкий мед, додаємо сіль.
06
Подрібнюємо горіхи з медом і сіллю приблизно 1 хвилину.
07
Вливаємо поступово соняшникову рафіновану олію.
08
Продовжуємо збивати ще 2 хвилини. Олії може знадобиться трохи більше, якщо паста буде сухуватою. Арахісова паста готова!
09
Перекладаємо її в банку і зберігаємо в холодильнику, накривши кришкою. Подаємо на сніданок, десерт, до випічки, млинців, а також використовуємо для приготування інших страв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)