
Персиковий коблер
Ви теж дуже любите випічку, але вважаєте її калорійною? Вам більше не доведеться відмовлятися від чергового шматочка пирога, бо перед Вами дивовижний рецепт вітамінної літньої випічки – персиковий коблер. У розпал пляжного сезону Вам тепер не потрібно переживати про зайві сантиметри на талії. Цей пиріг дуже нагадує всіма відомий французький тарт татен – «торт навиворіт», тільки його не потрібно перевертати перед подачею. Рясну начинку зі шматочків стиглих персиків, яка викладається на дно, покриває тонкий шар ніжного бісквітного тіста. Такий ароматний і смачний персиковий десерт відніме у Вас мінімум часу на приготування і доставить максимум задоволення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
50 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Dobryk Baking Powder
1/2 ч.л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Melnyk Sad Farm Peach
3 шт.
Lemon
1/4 шт.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 190 градусів.
02
Помити персики, видалити кісточки і нарізати часточками, змішати з цукром і лимонним соком, викласти у форму для запікання.
03
Розтерти масло з цукром, додати борошно, перемішати. Додати яйце, розмішати і замісити тісто до однорідної консистенції.
04
Ложкою викласти тісто на персики. Випікати 35-40 хвилин (пиріг повинен зарум'янитися).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)