
Паелья з морепродуктами
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
500 г.
Baked Fish Fillet under Cheese
250 г.
Shrimps 90/120
12 шт.
Spicy Mussels
12 шт.
Fresh Frozen Beaten Octopus
12 шт.
Frozen Squid Tubes
200 г.
Onion
1 шт.
Garlic
1 зуб.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1/2 шт.
Carrots
1 шт.
Celery Stalk
1 стебло
Veres Green Peas 210g
100 г.
Auchan Oregano 20g
1/2 ч. л.
Eko Mushroom Soup
1 л.
Parsley 70g
пучок
Kotanyi Natural Saffron 12g
щіпка
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
150 мл.
Tomato
3 шт.
Preparation steps
01
Філе білої риби нарізати невеликими шматочками. Обсмажити до утворення рум'яної скоринки. Відставити і перейти до креветок.
02
Креветки розділити на 2 частини: одна - очищена, інша - неочищена (видаляються тільки кишки). Другу частину (неочищену) обсмажити на оливковій олії до рожевого кольору.
03
Приготувати відвар. Панцирі і голови "очищених" креветок обсмажити на вершковому маслі, залити 350 мл. води. Уварити. Після - процідити. Креветковий відвар готовий!
04
Наступний на черзі кальмар. Очищені від шкірки кальмари обсмажити.
05
Перейти до мідій і інших ракушок. Їх помістити в каструлю. Нагріти. Залишити під кришкою.
06
Підготувати цибулю, червоний перець, часник, селеру, моркву і помідори. Спасерувати на олії цибулю, перець, а потім часник. Потім додати моркву і селеру, нарізані як і усі овочі - кубиками. В останню чергу підкинути помідори (без шкірки і насіння). Перемішати. Пасерувати 3 хвилини.
07
Коли овочі будуть готові, насипати до них рис. Обсмажити пару хвилин і додати горошок. Приправити орегано (материнкою).
08
У бульйон додати шафран. Дати розчинитися. Залити рис сумішшю із бульйону і креветкового відвару. А також в суміш можна додати сік ракушок, який вони виділили, настоюючись у каструлі. Готувати рис на сильному вогні 5 хвилин.
09
Викласти на рис рибу (раніше підготовлену), кальмари, креветки. На слабкому вогні варити ще 15 хвилин.
10
На поверхню паельї викласти креветки обсмажені (неочищені, в панцирі) і половинки ракушок. Готувати пару хвилин. Потім вимкнувши вогонь, дати настоятися 10 хвилин.
11
Подавати в сковороді, присипавши петрушкою. Паелья готова!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)