
Окрошка по-азербайджанські
Азербайджанська кухня є однією з найрізноманітніших. Ця різноманітність визначилася природними умовами країни: гірський і субтропічний клімат зумовили широке поширення в азербайджанській кухні різних видів м'яса і зелені. Сьогодні з радістю представляємо вам одну зі страв азербайджанської кухні. Овдух або окрошка по-азербайджанські - це легка і трохи незвична для слов'янського столу, страва. Окрошка по-азербайджанські дуже хороша влітку в спеку. Вона дуже сильно відрізняється від традиційної слов'янської окрошки. Заправляється окрошка мацоні з водою. Мацоні - це кисломолочний напій. Готується він з кип'яченого молока корів, кіз. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Gormolzavod №1 matsoni 3.2% 500g
300 г.
Beef Stew
100 г.
Green Onions
1 пучок
Pickled Cucumbers
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Cilantro 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Dill 70g
за смаком
Preparation steps
01
У мисці розвести мацоні з 300 мл. води. Огірки помити, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Додати огірки в миску з мацоні.
02
Зелену цибулю, кінзу, кріп подрібнити, додати в миску з окрошкою. Додати сіль і цукор.
03
Яловичину відварити, остудити, нарізати кубиками. Додати м'ясо в окрошку. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)