
М'ятне песто з волоськими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svet Cheese Feta Cheese 45%
300 г.
Garlic
1 зубчик
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Woodwick Mint Leaves and Oak Candle 453g
300 г.
Walnut
100 г.
Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Волоські горіхи розтовкти товкачем.
02
Викласти горіхи на деко, а деко відправити у розігріту до 180°С духовку і обсмажити приблизно 10-12 хвилин, іноді помішуючи. Потім остудити горіхи.
03
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
Листя м'яти і базиліка нарвати на шматки.
05
У комбайні подрібнити горіхи, м'яту, цедру і сік лимона, часник, сир фета, сіль і перець до однорідного стану.
06
Потім додати оливкову олію і збити суміш до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)