
Куряче стегно в гранатовому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thigh in Marinade
6 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Dansoy Tkemali Sauce 250ml
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Onion
1 шт.
Plum
100 г.
Elite Pomegranate
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Now Foods Cayenne Pepper 500mg 100 capsules
за смаком
Limmi Lemon Juice 125ml
за смаком
Preparation steps
01
Спершу приготувати соус. Узяти гранатовий сік або пюре (можна отримати різними способами: розрізати гранат навпіл і віджати сік в соковижималці, або прокрутити фрукт в м'ясорубці). Із слив зробити також пюре. В окрему посудину влити отримане гранатово-сливове пюре, додати цукор і сіль. Уварити суміш до загустіння. Кайенський перець, порубану дрібно зелень (кінзу, базилік) і лимонний сік вмішати пізніше. Соус готовий!
02
Включити прогріватися духовку на 180ºС. У посудині підготувати суміш з солі і перцю. Потім натерти цією сумішшю і соусом підготовлені до смаження курячі стегна.
03
Форму застелити фольгою, змастити олією і викласти на неї курячі стегна.
04
Цибулю очистити і порізати кільцями, або півкільцями. Укласти зверху курки. Готувати в духовці 45 хвилин. Через 30 хвилин, прибрати фольгу, щоб стегенця зарум'янилися і так само зменшити градуси до 160 ºС достатньо.
05
Готові курячі стегна викласти на тарілку і полити соусом ткемалі. Прикрасити зеленню. Подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)