
Хрусткий салат з куркою та огірком
Якщо вам захотілося похрустіти чимось смачненьким, радимо приготувати цей салат: тут вам і свіжий огірочок, і сухарики - хрусткі властивості у страви на висоті. У салаті також багато листя салату, що корисно влітку. А курка надає м'який смак салату. А ще в ній багато білка, тому курка корисна для кожної людини і малої дитини, і дорослого. Крім того, що теж актуально, сир робить салатик дуже ситним, а оригінальна заправка - ароматним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Wheat Half Loaf
200 г
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
250 г
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
150 г
Pickled Cucumbers
300 г
Onion
150 г
Lollo Bionda Green Salad
1 великий пучок
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст.л.
Garlic
3 зубчики
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Потім остудити і розібрати на волокна або нарізати невеликими шматочками.
02
Тим часом батон нарізати кубиками і обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
03
Огірки нарізати часточками або соломкою.
04
Цибулю нарізати півкільцями. Якщо хочеться позбавити його від гіркоти, треба залити цибулю окропом і потримати хвилин 10, потім промити холодною водою.
05
Сир нарізати кубиками.
06
Листя зеленого салату порвати руками.
07
Для заправки з'єднати оливкову олія, винний оцет, сіль, перець. У цю суміш через прес вичавити часник. Все злегка збити виделкою.
08
З'єднати всі компоненти, заправити салат і як слід перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)