
Хек в томатному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fried Hake
1 кг
Carrots
300 г
Packed Onion from 3kg
300 г
Pink Tomato in Packing
500 г
7 Flour 1kg
4 ст. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
30 мл
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bay Leaf
2 шт
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Рибу очистити від луски, плавців, нутрощів. Промити, обсушити і порізати невеликими шматками. Потім рибу посолити і залишити на 10 хв.
02
Цибулю почистити і порізати кубиками.
03
Моркву почистити, нарізати тоненькою соломкою або натерти на крупній терці.
04
Шматки риби запанірувати в борошні і обсмажити на соняшниковій олії з обох боків до рум’яної скоринки. Обсмажену рибу викласти на тарілку.
05
В цій же сковорідці, на маленькому вогні, доливши ще трохи олії, обсмажити моркву і цибулю (приблизно 10 хв.).
06
Потім до моркви з цибулею додати дрібно нарізані томати разом з соком, тушкувати ще 5 хв.
07
Вміст сковорідки добре поперчити, посолити, перемішати і відставити з вогню.
08
В невелику каструлю почергово викласти шарами рибу (рибу викладати щільно) з соусом. Першим і останнім шаром має бути томатний соус з овочами. Додати лавровий листок.
09
Вміст каструлі залити водою (вода має бути на рівні з останнім шаром риби), накрити кришкою, швидко довести до кипіння і на невеликому вогні тушкувати ще 10-15 хв. Хек в томатному соусі готовий.
10
Хек в томатному соусі добре смакує з картопляним пюре або відвареним рисом. При подачі посипати січеною зеленню петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)