
Італійський салат із макаронами
Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
250 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
250 г.
Ukrayinskiy MK High Grade Smoked-Boiled Meat Nut
250 г.
Red Pepper
1 шт.
Green Pepper
1 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
250 г.
Argal York Sandwich Ham
250 г.
Parsley 70g
за смаком
Fanni Yogurt 2.2% 750g
250 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.
02
Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.
03
Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.
04
Охолодити в холодильнику і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)