
Італійський суп із бобами
В основі італійської кухні лежать історично сформовані багатовікові традиції з культурними впливами римлян, греків, арабів та інших народів, що коли-небудь населяли Італію. Сьогодні ми вам і представляємо орігінальну страву італійської кухні - італійський суп з бобами. Це легкий овочевий суп має приголомшливий насичений смак, а готувати його дуже просто і легко. Всього за сорок хвилин ви будете мати повноцінну ситну і корисну першу страву. У бобах міститься багато вітамінів, мікро-і макроелементів, інших корисних речовин. Крім того, боби дуже багаті білком і через це вважаються трохи важкуватою їжею. Але для кращого перетравлення і засвоєння бобів потрібно вживати зелень, особливо петрушку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
2 зубчики
Artichoke 1pc
4 шт.
Onion
4 шт.
Lemon
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
4 ломтики
Microgreen Fresh Peas Greens 50g
250 г.
Parsley 70g
2 гілочки
Chicorino Lettuce Mix
1 пучок
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Akvulya Still Water 2l
1500 мл.
Preparation steps
01
Приготувати рослинний бульйон на 1,5 літра води (можна використати м'ясний бульйон - приготувати заздалегідь).
02
Бланшувати в гарячому бульйоні спочатку боби, а потім горошок (заморожений горошок бланшувати не потрібно). З бобів потрібно зняти жорстку шкірку.
03
Почистити артишоки, використовуючи тільки серцевину (стебла можна почистити і заморозити). Очищені головки розрізати на чвертинки і покласти в холодну воду, підкислену соком лимона.
04
Почистити цибулю, дрібно покришити і обсмажити в оливковій олії разом із зубком часнику (після обсмажування часник можна видалити). Додати цикорний салат (або салат айсберг), також вимитий і порізаний, а слідом артишоки.
05
Обсмажити все протягом 5 хвилин. Додати боби і горошок, після чого, залити овочі бульйоном. Посолити і поперчити за смаком. Готувати протягом 15-20 хвилин на помірному вогні, додаючи при необхідності бульйон.
06
Приготувати грінки. 4 обсмажених шматочки хліба натерти часником (грінки можна нарізати скибочками 2×2 або 3×3 см.) і розкласти по супових тарілках. Грінки посипати меленим чорним перцем і збризнути оливковою олією. Зверху розбити яйце, намагаючись не пошкодити жовток.
07
Залити грінки з яйцем киплячим супом і посипати дрібно нарізаною петрушкою. Суп подається гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)