
Угорський яєчний паштет
Угорщина дуже цікава країна. Угорська кухня, відрізняється великою різноманітністю страв. А фантазія приготування страв просто вражає. Угорські страви дивують своєю ситністю та використанням різноманітних приправ. Як і кожна кухня світу угорська має свої особливості. Страви угорської кухні дуже популярні за її межами. Ось і сьогодні ми представляємо вашій увазі одну із страв угорської кухні. Це страва під назвою угорський яєчний паштет. Основу страви складають яйця і волоські горіхи. Вони у своєму поєднанні і дають той грандіозний смак, який доповнюється часником і спеціями. Цей паштет може стати для вас прекрасною закускою. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Young Onions
200 г.
Walnut
50 г.
Garlic
3 зубчики
Homemade Butter
2 ст. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У каструлі поставити варити яйця і коли вода закипить, варити їх протягом 10 хвилин. Потім поставити під холодну воду, щоб охолодити.
02
Поки яйця остигають, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.
03
Розтопити на сковороді вершкове масло і соняшникову олію. Викласти цибулю і смажити приблизно 10-15 хвилин, до легкої золотистості. Цибулю на сковороді посолити і поперчити за смаком.
04
Яйця очистити і порізати довільними шматочками.
05
Волоські горіхи подрібнити в комбайні. Туди ж додати смажену цибулю, порізані яйця, нарізаний пластинками часник. Все за смаком посолити і поперчити.
06
Збити все комбайном в однорідну масу і страва готова.
07
Краще подавати паштет на шматочках хліба.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)