
Ханум в курячому бульйоні
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
500 г
Top Grade Wheat Flour
150 г
Akvulya Still Water 2l
30 мл
Salt Egypt
3 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
30 мл
Packed Onion from 3kg
30 г
Spice Turmeric Ground
10 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку ставимо варити курячий бульйон. Миємо курку і заливаємо водою. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо далі на найслабшому вогні, щоб бульйон був прозорим.
02
Поки бульйон вариться, робимо тісто на ханум. Борошно просіваємо. Кладемо яйце, воду і сіль.
03
Поки тісто відпочиває, а бульйон вариться, зробимо начинку для ханума. Дрібно нарізаємо печериці.
04
Потім дрібно ріжемо ріпчасту цибулю.
05
Цибулю додаємо до грибів. Ставимо на плиту і тушкуємо під кришкою до готовності, солимо і перчимо. Начинка готова.
06
До цього часу бульйон звариться. Проціджуємо його, солимо і кладемо куркуму.
07
Дуже тонко розкочуємо тісто.
08
На лист викладаємо начинку. Звертаємо рулетом.
09
Потім рулет розрізаємо на шматочки шириною 2 см. У киплячий бульйон відправляємо ці рулетики і варимо до готовності хвилин 15-20.
10
Готовий суп розливаємо в тарілки, посипаємо зеленню і подаємо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)