
Рибний пиріг із креветками та картопляним пюре
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
400 г.
Shrimps 90/120
350 г.
Packed Potatoes
700 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
600 г.
Homemade Butter
200 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 г.
Leek
150 г.
Quail Egg 1pc
8 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре, додавши вершкове масло і молоко. Яйця відварити і очистити.
02
М'якоть лосося відокремити від кісток. Креветки відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Цибулю-порей помити і нарізати кільцями. Форму змастити вершковим маслом. Сир натерти на дрібній тертці. Духовку розігріти до 190°C градусів.
03
Вершки трохи збити. Викласти лосось, креветки, яйця, цибулю, вершки, пюре. Зверху посипати сиром і поставити форму в духовку. Запікати близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)