
Морквяний суп-пюре з медом
Якщо вам хочеться чогось незвичайного, однак ви не готові витрачати багато часу, приготуйте морквяний суп-пюре з медом.
Ця страва не тільки наситить ваш шлунок, але і подарує величезну кількість корисних вітамінів вашому організму.
Ви тільки подивіться на перелік інгредієнтів - там і морква, і мед, і цибуля порей, і борошно з цільного зерна. Навіть дитина може здогадатися, що цей суп багатий на корисні речовини. А аромат карі подарує вашому будинку затишок і спокій, подумки відправивши вас в екзотичну Індію.
Також суп дуже корисний для маленьких діточок, чиїм зростаючим організмам потрібна сила, енергія і вітаміни.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
600г
Ghee 500ml
40г
Akvulya Still Water 2l
1л
Leek
1 шт
Carmencita Curry 40g
1/2 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
1ч.л.
KhMZ Sour Cream 20%
150г
Preparation steps
01
1-2 морквини залишити не нарізаними і відкласти в бік. Решту моркви та цибулю почистити і нарізати дуже тонкими кружечками, злегка притушити, залити овочевим відваром, довести до кипіння і 5 хвилин кип'ятити на маленькому вогні.
02
Всипати, помішуючи, борошно і блендером довести суп до стану пюре.
03
Приправити карі, сіллю і медом. Потім додати, помішуючи, сметану і дрібно натерту моркву, що залишилась. Більше суп-пюре не кип'ятити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)