Короп тушкований  з виноградом та мигдалем - Image

Короп тушкований з виноградом та мигдалем

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Короп тушкований з виноградом і мигдалем - дуже корисна страва для юних розумників і розумниць, оскільки мигдаль і короп відповідають за хорошу і продуктивну роботу головного мозку. Солодкий мигдаль дарує вам море корисних вітамінів - кальцій, цинк, велику кількість білка. До речі, саме мигдаль сприяє хорошому кровообігу, покращує стан шкіри і є джерелом краси та молодості. Ця страва має відмінний смак. Ніжне і м'яке м'ясо риби прямо тане в роті. А паприка, гвоздика і мускатний горіх надають страві воістину незвичайний і апетитний аромат. За 30 хвилин витрачених на приготування, ви влаштуєте своїй сім'ї справжній бенкет. Спробуйте!

Ingredients for the recipe

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
327.60 335.90

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

750 ml

Ingredients

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

1 ст. л.

Snackifications Roasted Peeled Almonds 140g

2 ст. л.

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

350 мл.

Raisins

1 ст. л.

Spice Paprika Ground

1/4 ч. л.

White Grapes

350 г.

Spice Clove Ground

1/4 ч. л.

Salt Egypt

За смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

За смаком

Carp Carcass

1 шт.

Spice Nutmeg Ground

На кінчику ножа

Onion

2 шт.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Preparation steps

01

У коропа видалити голову, плавники і нутрощі, очистити від луски. Ретельно промити зсередини і зовні, обсушити.

02

Збризнути рибу лимонним соком. Натерти сіллю і перцем. Присипати паприкою і мускатним горіхом.

03

Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями. У сотейнику розігріти олію. Покласти цибулю і обсмажити, помішуючи, 5-6 хв. Влити вино і готувати ще 2 хв.

04

Родзинки промити теплою водою. Покласти рибу поверх цибулі, додати родзинки. Накрити кришкою.Тушкувати на слабкому вогні протягом 15 хв.

05

Мигдаль крупно нарізати. Виноград вимити, зняти з грона. Розрізати кожну ягоду навпіл.

06

Додати мигдаль і виноград до риби, приправити меленою гвоздикою. Тушкувати ще 5 хв. Перекласти рибу на блюдо і вийняти кістки. Для цього провести ножем уздовж хребта і відокремити м'якоть від хребтової і реберних кісток. Перевернути рибу на інший бік і повторити операцію. Розрізати коропа на порційні шматки. Розкласти по тарілках і рясно полити соусом. Подавати з рисом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тажин з бараниною та овочами

Тажин з бараниною та овочами

8

1 h 30 min