
Кекс із грушею і мигдалем
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г.
Homemade Butter
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Dobryk Baking Powder
1/2 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1/2 ч. л.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1/3 ч. л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
2 шт.
Almond
50 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, додати по одному яйця, збиваючи після кожного, додати йогурт і ванілін.
02
Борошно просіяти з розпушувачем і корицею, перемішати.
03
Груші вимити, очистити, дрібно нарізати. Мигдаль очистити і порубати. Підмішати до тіста, перемішати.
04
Духовку розігріти до 180°C градусів, тісто викласти у форму та випікати 35 - 40 хвилин.
05
Перевірити готовність за допомогою зубочистки — якщо суха, то можна діставати. Дати охолонути у формі і посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)