Брускета зі шпинатом - Image

Брускета зі шпинатом

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Шпинат відомий в кулінарії досить тривалий час. Він використовується в якості інгредієнта в стравах для святкового та повсякденного столу. Шпинат, як кулінарний продукт славиться своїми корисними властивостями і використовується майже в усіх кухнях світу. Шпинат містить багато заліза, кальцію, магнію, вітамінів E, A, C, антиоксидантів і фолієвої кислоти. Остання, до речі, дуже позитивно впливає на жіночу дітородну функцію. Сьогодні ми з вами будемо використовувати шпинат, як інгредієнт для приготування закуски. Вважається, що цей рецепт прийшов до нас з Італії. Приготування цієї чудової закуски надзвичайно просто. Приготувавши таку смачну закуску ви залишитеся дуже задоволені результатом.

Ingredients for the recipe

Katerynoslavkhlib Homemade Sliced Wheat Bread 580g
30.70

Katerynoslavkhlib Homemade Sliced Wheat Bread 580g

580 g

Ingredients

Homemade wheat bread 580g

480 г

Spinach Bunch100g

30 г

Salt Egypt

за смаком

Banka Spetsii Italian herbs mixture of spices 100g

за смаком

KhMZ Sour Cream 20%

30 г

Preparation steps

01

Підсмажуємо 8 шматочків хліба (на сухій сковорідці без олії).

02

Нарізаємо шпинат великими шматочками, викладаємо на сковорідку й смажимо на повільному вогні, посоливши.

03

Як тільки сік, який випустить шпинат, почне випаровуватись, то додаємо сметану, трохи італійських трав і тушкуємо ще 3 хв.

04

Даємо шпинату трохи охолонути і викладаємо на підсмажений хліб. Закуска готова.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Zucchini Lasagna

Zucchini Lasagna

5

1 h