
Яловичина з сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Beef Stew
1,3 кг.
Rio Hot Marinated Pepper 390g
1 банка
Food Studio Beef Broth 500ml
4 чашки
Garlic
5 зубчиків
Eco Roman Cumin 15g
1 ст. л.
Red Pepper
2 ч. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Green Chili Pepper
3 шт.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
4 чашки
Food Studio Chicken Broth 500ml
6 чашек
Akvulya Still Water 2l
3 стакани
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
2 стакана
Wheat Groats
200 г.
Preparation steps
01
Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.
02
Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.
03
Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.
04
Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.
05
Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)