
Яловичий язик із грибним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Tongue
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Onion
1 шт.
Homemade Butter
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Carrots
2 шт.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
150 мл.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
1 шт.
7 Flour 1kg
100 г.
Preparation steps
01
Помити язик та варити у кип'яченій воді, при цьому вкинути туди цибулю та моркву, коріння селери, петрушку. Потім посолити та поперчити воду.
02
Після того, як язик буде готовий, зняти з нього шкіру під холодною водою та нарізати невеликими шматками.
03
Нарізати цибулю та гриби, дрібно моркву та обсмажити на маслі з дрібкою солі. Овочі обсмажити разом.
04
У міру готовності до овочів додати борошно та перемішати все. Влити біле вино в сковорідку та почекати, поки воно випарується. В останю чергу влити вершки до соусу та вкинути перець, чекати поки зможе загуснути. Після того, як соус буде готовий, полити ним язик.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)