
Запечений лосось з брокколі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
500 г
Broccoli Cabbage
500 г
Lemon
30 г
Homemade Butter
30 г
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
125 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Філе лосося нарізати на шматочки, збризнути лимонним соком, додати сіль і перець. Поставити маринуватися на 30 хвилин. Потім помістити лосось в сковорідку, додати половину склянки води і тушкувати близько 7 хвилин.
02
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Опустити їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк.
03
Духовку розігріти до 220 градусів. Вершки збити з молоком, сиром і яйцями, додати сіль, перець і мускатний горіх. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти у форму брокколі, рибу і залити вершковим соусом. Поставити в розігріту духовку і запікати близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)