
Картопляний салат з лососем
Будь-яка страва, яка містить рибу, стає для вас безцінним подарунком природи. Закономірно, що Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати її не менше 2-3 раз на тиждень. Риба легко засвоюється, містить незамінні для нас мікроелементи, але найбільша її цінність у високому вмісті Омега-3-кислот, без яких людині просто не вижити. Лосось же, окрім усього вищепереліченого, має ще і чудовий смак, який надасть картоплі приємні смакові відтінки. І зовсім не зайвим тут виявиться і огірок, який додасть страві приємної свіжості і не підкине вам зайвих калорій.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Peeled Young Small Potatoes 1kg
5-7 шт
Lightly Salted Salmon
50г
Dill 70g
2 гілочки
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст.л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч.л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч.л.
Preparation steps
01
Картоплю помити щіткою і відварити в підсоленій воді. Потім охолодити до кімнатної температури і нарізати кубиками. Якщо картопля дуже маленька, її можна залишити цілою.
02
Слабосолене філе лосося нарізати тонкими смужками, огірки - маленькими кубиками.
03
Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю із оливкової олії, гірчиці і лимонного соку. Посипати салат кропом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)