Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Картопляні млинці з м'ясною начинкою
Картопляні млинці з м'ясною начинкою

Картопляні млинці з м'ясною начинкою

Візьміть за правило дивувати своїх рідних і близьких чимось особливим, незвичайним. Таке блюдо, як картопляні млинці з м'ясною начинкою, легко вам у цьому допоможе. Млинці стануть як відмінною закускою чи повноцінним обідом, так і чудовою прикрасою святкового столу, адже виглядають вони дуже дорого і яскраво. Блюдо, що складається виключно з корисних продуктів, немов відважний солдат, поборе навіть самий величезний голод. При цьому млинчики дуже легкі для шлунку. Вершки зроблять млинці ніжними на смак, перець барвистими і соковитими, а чебрець рознесе по будинку запах радості і сімейного спокою. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 1
Час приготування 50 хв

  1. 1. Картопля — 4-5 шт.
  2. 2. Вершки 20% (чи молоко) — 200 мл.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Борошно — 6 ст.л.
  5. 5. Олія рослинна — 5- 6 ст.л.
  6. 6. М'ясо (пісна свинина або курка) — 300 г.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  8. 8. Перець солодкий червоний — 1 шт.
  9. 9. Мелений чорний перець — За смаком
  10. 10. Чебрець сушений — За смаком
  11. 11. Сіль — За смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Почистити картоплю і натерти на дрібній тертці. Молоко злегка підігріти і влити в картоплю. Туди ж додати яйця і все ретельно перемішати. Потім поступово всипати борошно, постійно помішуючи суміш, щоб не утворилося грудочок. Приправити сіллю і спеціями - і тісто готове.

  2. Далі обсмажити до утворення рум'яної скоринки як звичайні млинці на сковороді, змащеній олією. Щоб млинці виходили рівними і тонкими, розрівняти тісто по сковороді ложкою.

  3. Приготувати начинку. М'ясо нарізати на невеликі шматочки і обсмажити до напівготовності в сковороді, змащеній олією. Потім додати дрібно нарізану цибулю і солодкий червоний перець і тушкувати до готовності. Приправити за смаком.

  4. На кожен млинець покласти столову ложку начинки і скрутити його в трубочку. До столу подавати гарячими, прикрасивши зеленню і сметаною.