Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Крем-суп зі шпинату з імбиром
Крем-суп зі шпинату з імбиром

Крем-суп зі шпинату з імбиром

Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт поживного і незвичайного супу. Звичайні супи швидко набридають і ми хочемо винайти щось нове не схоже на раніше випробувані страви. Так і виникли супи-пюре або крем-супи. Особливість їх полягає в тому, що всі інгредієнти перетираються до однорідної консистенції. Сьогодні ми хочемо представити вам рецепт крем-супу зі шпинату з імбиром. І це не даремно. Адже, шпинат - це справжня скарбниця вітамінів і мікроелементів. За вмістом білків шпинат перевершує всі овочі, поступаючись тільки зеленому горошку і молодим стручкам квасолі. У ньому багато вітаміну В1, В6 і РР. Також він багатий йодом і залізом. Тому не пропустіть шанс приготувати такий корисний крем-суп.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Шпинат — 400 г.
  2. 2. Картопля — 1 шт.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Сік лимонний — 1 ч.л.
  5. 5. Імбир — 20 г.
  6. 6. Олія оливкова — 2 ст.л.
  7. 7. Часник — 3 шт.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Вершки — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ретельно промити листя шпинату, викласти в каструлю, залити водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хвилин під закритою кришкою на повільному вогні.

  2. В окрему каструлю додати олію, висипати нарізаний часник, цибулю й імбир, смажити 3-4 хвилин до стану м'якості.

  3. У каструлю з часником і цибулею додати варений шпинат, довести до кипіння. Сюди ж додати картоплю, воду зі шпинату.

  4. Зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Перелити суп в блендер, подрібнити до однорідного пюре.

  5. Суп повернути в каструлю, додати сіль і перець за смаком, варити, довести до кипіння. При подачі додати вершки.