Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Горіхове печиво
Горіхове печиво

Горіхове печиво

Домашні печенюшки - ось, що завжди першим ділом з'їдається з чаєм. Ще б пак! Домашня випічка завжди смачніша, свіжа, ще тепла - з духовки! Вона завжди піднімає настрій всім, хто нею ласує, створює в будинку атмосферу свята і завжди доречна як за звичайною сімейною вечерею, так і в колі друзів. Тому існує так багато різних рецептів домашньої солодкої випічки. Одним із таких рецептів ми з вами ділимося. Цікавий і незвичайний він тим, що в печиві немає начинки, а всі інгредієнти змішуються при замісі тіста. Таким чином ми отримуємо суцільну масу, яка пахне корицею, горіхами і, при цьому, робиться досить просто. Ви не лякайтеся, якщо ніколи не пекли печиво самі, з нашим рецептом у вас це вийде легко і просто! Ви навіть здивуєтеся!

Кількість порцій 8
Час приготування 100 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 100 г.
  2. 2. Масло вершкове — 100 г.
  3. 3. Цукор коричневий — 90 г.
  4. 4. Мигдаль очищений — 100 г.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Кориця мелена — 1 ч.л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Цукор ванільний — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно на сухій сковороді обсмажити мигдаль протягом трьох хвилин до легкого рум'янцю. Горіхи змішати в блендері.

  2. Просіяти борошно разом з ванільним цукром і корицею. Потім шматки масла змішати в блендері з коричневим цукром і дрібкою солі, а потім невеликими порціями всипати в чашу блендера борошняну суміш і подрібнені горіхи та перемішати все.

  3. Готове тісто поставити в холодильник на годину. Далі розкачати на папері охолоджене тісто так, щоб воно стало тонким. Перекласти папір з тістом на деко і відправити його на десять хвилин у холодильник.

  4. Перед тим як поставити деко в прогріту до 200°С духовку, потрібно змастити тісто яєчним білком і посипати коричневим цукром. Круглим ножем для піци нарізати лист тіста на квадрати - і випікати п'ятнадцять хвилин.