Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Турецькі булочки з картоплею і сиром фета
Турецькі булочки з картоплею і сиром фета

Турецькі булочки з картоплею і сиром фета

Всі, хто любить різну випічку, зверніть увагу на цей рецепт. Ми пропонуємо вам спробувати зробити несолодкі булочки з картоплею і фетою. Такі булочки цілком підійдуть для відмінного ситного сніданку, їх можна брати із собою в школу на обід або на роботу для перекусу. Загалом, вони підійдуть для будь-якого зручного випадку. Головне, що вони досить поживні, і з'ївши таку випічку, ви не будете відчувати голод. Так що можете не переживати за своїх дітей - вдень у школі вони не будуть голодувати. Також випічку можна подавати на стіл до будь-якого зручного випадку. Фета робить булочки м'якими, а картопля - більш поживними. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 100 хв

  1. 1. Олія рослинна — 50 мл.
  2. 2. Дріжджі сухі — 20 г.
  3. 3. Цукор — 10 г.
  4. 4. Картопля — 220 г.
  5. 5. Молоко — 200 мл.
  6. 6. Борошно пшеничне — 400 г.
  7. 7. Сир фета — 100 г.
  8. 8. Кунжут — 30 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Молоко трохи підігріти. Розмішати в теплому молоці цукор, додати дріжджі і повністю їх розчинити. Залишити бродити на 15 хвилин. Фету розкришити.

  2. Духовку розігріти до 200°C. Картоплю помити і запікати в духовці близько 60 хвилин. Потім дістати, охолодити, очистити і розім'яти. Потім додати дріжджі, сіль, рослинну олію, сир, просіяне борошно.

  3. Духовку розігріти до 180°C. Із отриманої маси замісити тісто. Залишити тісто мінімум на 1,5 години. Розділити його на 12 частин. Зробити булочки, присипати кунжутом і викласти на деко. Залишити на 30-40 хвилин. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.