Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Свинина в листковому тісті
Свинина в листковому тісті

Свинина в листковому тісті

Цю соковиту свинину з абрикосовим прошарком під скоринкою з м'якого листкового тіста можна приготувати з цілком буденного приводу - нагодувати вечерею улюблену сім'ю, і за більш святкового, для романтичної вечері або новорічного застілля. Втім, важливий навіть не привід, а сам процес споживання - не відмовляйте собі в задоволенні! Всім відомо, що абрикос додає м'ясу особливий смак, робить його більш соковитим. Такий м'ясний рулет перед подачею поріжте на шматочки і подавайте теплим. Страва стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Або ж буде чудовою повноцінною стравою завдяки ситній свинині.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Свинина (філе) — 600 г
  2. 2. Листкове тісто — 500 г
  3. 3. Печінковий паштет — 300 г
  4. 4. Консервовані абрикоси — 4 шт.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Молоко — 2 ст.л.
  7. 7. Кунжут — 2 ст.л.
  8. 8. Рослинна олія для смаження — 100 мл
  9. 9. Мелений чорний перець — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинину нарізати досить тонкими шматками, натерти сіллю і перцем та обсмажити у розігрітій рослинній олії з двох сторін.

  2. Листкове тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм.

  3. Змастити тісто печінковим паштетом.

  4. Абрикоси нарізати скибочками і викласти на паштет.

  5. Зверху викласти підсмажене м'ясо.

  6. Скрутити тісто в рулет і з'єднати краї зубочистками.

  7. Духовку разігріти до 180°C.

  8. Покласти рулет на деко швом вниз.

  9. Яйце збити з молоком і цією сумішшю змастити рулет. Посипати його насінням кунжуту.

  10. Зробити в рулеті кілька проколів і випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору.