Голубці
- 1. Фарш м'ясний — 500 г.
- 2. Рис — 500 г.
- 3. Морква — 2 шт.
- 4. Цибуля — 2 шт.
- 5. Капуста — 1 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець — за смаком
- 8. Томатний сік — 500 мл.
- 9. Сметана — 1 ст. л.
- 10. Цукор — 1 ст. л.
- 11. Вершкове масло — 40 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Київ Сурикова 3
- За Раз Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Megamarket Київ Сурикова 3
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Київ Григоренко 43
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
Етапи готування
Відварити рис до напівготовності. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити все на рослинній олії, додати в кінці вершкове масло.
До цієї суміші додати готовий рис, потім посолити та поперчити. Фарш готовий.
Потім потрібно готувати капустяне листя. Для цього ножем вирізати в капусті качан, потім опустити її в киплячу воду на 5-10 хвилин, довести до кипіння і знімати листя поступово ложкою. На відвареному листі зрізати гострим ножем потовщення біля основи листка.
Покласти на листок фарш та згорнути конвертом. Швом донизу вкласти у каструлю.
Підготувати підливу для голубців. Для цього потрібно цибулю нарізати, моркву дрібно натерти, обсмажити на рослинній олії, додати сметану, розмішати, потім поступово влити томат, посолити, додати ложку цукру, довести до кипіння, зменшити вогонь, трохи потушити. Полити готовою підливою голубці та готувати до кипіння.