Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Салат з риби з цибулею-пореєм і морквяним соусом
Салат з риби з цибулею-пореєм і морквяним соусом

Салат з риби з цибулею-пореєм і морквяним соусом

Неординарний салат як на смак, так і вигляд, який припаде до душі навіть найдосвідченішому гурману. Соковиті скибочки апетитної відвареної рибки ідеально поєднується із солодким луком-пореєм, стиглими томатами і звареними «в круту» яйцями. Доповнює загальну смакову палітру страви вишуканий морквяний соус зі сметаною – ситний, поживний і дуже ніжний на смак. Такої незвичайної салатної заправки Ви точно ніде не пробували: з одного боку – солодка за рахунок моркви, але в теж час пряна завдяки спеціям. Ну і, звичайно ж, хрусткі сухарики, обсмажені у вершковому маслі, святково прикрасять салат. Якщо Ви любите пробувати нові, пікантні комбінації смаків і запахів – просто приготуйте цю страву.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Риба — 300 г.
  2. 2. Цибуля-порей — 150 г.
  3. 3. Морква — 80 г.
  4. 4. Помідори — 200 г.
  5. 5. Яйце куряче — 2 шт.
  6. 6. Хліб — 200 г.
  7. 7. Масло вершкове — 50 г.
  8. 8. Сметана — 50 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'якоть риби відокремити від кісток, залити холодною водою і відварити до готовності в підсоленій воді. Моркву помити, зварити, очистити і подрібнити блендером до стану пюре. Цибулю-порей нарізати кільцями.

  2. Воду закип'ятити. Помідори помити і опустити в окріп на 10 секунд, а потім опустити одразу в холодну воду. Зняти шкірку і нарізати кубиками. Яйця зварити «в круту» і нарізати скибочками або кубиками.

  3. Хліб нарізати кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді на вершковому маслі (або підсушити в духовці). Морквяне пюре ретельно перемішати зі сметаною, додати сіль і перець за смаком. З'єднати всі інгредієнти і заправку, а потім обережно перемішати. Подавати, посипавши сухариками і зеленню.