Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Салат "Ревнивець"
Салат "Ревнивець"

Салат "Ревнивець"

Для приготування салату вам не буде потрібно дуже багато часу. Але для смачного салату кількість часу не важлива, важлива правильність приготування та якісні продукти. Отже, продуктами ви запаслися. Тепер необхідно запастися хорошим настроєм і думати виключно про те, який смачний вийде у вас салатик. Салат "Ревнивець" вийде дуже смачним, соковитим, м'яким і ніжним, якщо думати під час приготування тільки про нього, про салат. Адже не дарма він називається салат "Ревнивець". І він не любить, коли думають про щось або про когось іншого. Втім ви можете приготувати цей салат в якості романтичної вечері і думати про свого коханого і про майбутню вечерю. Ми впевнені, що за це салат "Ревнивець" на вас не образиться.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куряче філе — 100 г.
  2. 2. Кунжут — 2 ч. л.
  3. 3. Пекінська капуста — 70 г.
  4. 4. Болгарський перець — 30 г.
  5. 5. Цибуля синя — 1 шт.
  6. 6. Кукурудза — 2 ст. л.
  7. 7. Сир фетакса — 40 г.
  8. 8. Часник — 3 зуб.
  9. 9. Базилік — 0,5 ч. л.
  10. 10. Кріп — за смаком
  11. 11. Батон — 50 г.
  12. 12. Олія рослинна — 30 мл.
  13. 13. Майонез — 3 ст. л.
  14. 14. Соєвий соус — 1 ст. л.
  15. 15. Мандариновий фреш — 20 г.
  16. 16. Прованські трави — 0,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати крутони. Для цього нарізати батон кубиками. Змішати олію рослинну з часником, прованськими травами і сіллю. Помістити кубики в ємність для запікання, залити приготовленою сумішшю. Добре перемішати та відправити у духовку на 15-20 хвилин при температурі 170°С.

  2. Куряче філе нарізати смужками, посолити та поперчити, посипати кунжутом. Обсмажити все на невеликому вогні 5-7 хвилин.

  3. Нарізати капусту та болгарський перець соломкою. Потім зробити сирні кульки. Для цього взяти сир додати до нього дрібно нарізаний кріп, часник та базилік, після цього добре розмішати виделкою. З цієї суміші зліпити кульки.

  4. Для заправки змішати соєвий соус, майонез, часник та мандариновий сік. Змішати капусту, кукурудзу та мілко нарізану цибулю, болгарський перець та курку. Викласти на тарілку, зверху накласти сирні кульки, крутони, полити салат із пекінської капусти заправкою.