Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Рисова локшина по-тайськи
Рисова локшина по-тайськи

Рисова локшина по-тайськи

Пропонуємо Вам приготувати традиційну тайську страву - рисову локшину по-тайськи. У цієї тайської страви безліч варіантів. Рисова локшина, яка є основним інгредієнтом цієї страви, не містить глютен, дуже легко засвоюється, в ній мінімум жиру. Китайську рисову локшину відварюють згідно інструкції на упаковці. Як доповнення до рису в цьому рецепті використовують печериці, креветки, авокадо і варене куряче м'ясо. На останньому етапі приготування у страву додають два соуси: звичний соєвий і пікантний устричний. Родзинка рисової локшини по-тайськи в тому, що в ній присутні різні смаки: гострий, кислий, солоний і солодкий.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Рисова лапша — 300 г.
  2. 2. Авокадо — 1 шт.
  3. 3. Заморожені креветки — 80 г.
  4. 4. Куряче м'ясо варене — 150 г.
  5. 5. Печериці — 80 г.
  6. 6. Соняшникова олія — 4 ст. л.
  7. 7. Свіжа кінза — 6 гілочок
  8. 8. Cоєвий соус — 2 ст. л.
  9. 9. Устричний соус — 1 ст. л.
  10. 10. Лимонний сік — 1 ст. л.
  11. 11. Часник — 2 зубчика
  12. 12. Мелений імбир — на кінчику ножа
  13. 13. Цукор — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Локшину зварити в підсоленій воді. Під час варіння додати 1 ст. л. соняшникової олії.

  2. Гриби порізати пластинками і обсмажити на соняшниковій олії (1 ст. л.). Посолити.

  3. Креветки обдати окропом, очистити. Курку, креветки і авокадо нарізати шматочками однакової величини. Кінзу дрібно порізати, часник очистити і пропустити через прес. Змішати часник, кінзу, соуси, додати лимонний сік, цукор, мелений імбир і олію (2 ст. л.).

  4. Локшину відкинути на друшляк і викласти у велику ємність.

  5. Додати в локшину гриби, креветки, авокадо і куряче м'ясо, заправити все соусом, акуратно розмішати. Локшину викласти на тарілку і негайно подати.