
Різото з беконом і болгарським перцем
- 1. Курка — 1 кг.
- 2. Рис Арборіо — 300 г.
- 3. Морква — 200 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 350 г.
- 5. Біле сухе вино — 150 мл.
- 6. Бекон — 200 г.
- 7. Болгарський перець — 200 г.
- 8. Пармезан — 100 г.
- 9. Чорний перець горошком — 6 шт.
- 10. Вершкове масло — 4 ст. л.
- 11. Лавровий лист — 2 шт.
- 12. Сушені спеції — 2 ст. л.
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для бульйону потрібно порізати на шматки курку. 200 г. цибулі і моркву нарізати великими шматками.
Скласти курку, моркву і цибулю в каструлю. Залити їх 2 літрами води, додати перець горошком і поставити під кришкою на вогонь. Варити близько години.
Потім додати сушені спеції, посолити за смаком і варити ще 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення додати лавровий лист.
Потім бульйон процідити і поставити 1,5 літра бульйону на повільний вогонь, щоб він не остигав.
Бекон дрібно нарізати.
Перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.
Обсмажити бекон трохи, потім додати перець і смажити ще близько 10 хвилин.
Цибулю, що залишилася, очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці.
У каструлі розтопити 2 ст. л. масла, додати туди цибулю і трохи обсмажити, щоб цибуля стала м'якою.
Потім додати рис і обсмажити приблизно хвилину, постійно помішуючи.
Додати вино і смажити ще 2-3 хвилини, поки вино не випариться, постійно помішуючи.
Після цього поступово додавати трохи бульйону і давати йому ввібратися в рис, при цьому постійно перемішувати.
Коли бульйону залишиться близько половини, до рису додати бекон і перець. Потім знову продовжити додавати бульйон. Загалом, рис повинен готуватися 20 хв, і за цей час весь бульйон повинен бути використаний.
Наприкінці додати масло, що лишилося, сир, сіль (за смаком) і добре перемішати. Подавати слід гарячим.