Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий європейська макарони › Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі
Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі

Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі

Готувати пасту - найлегше, що може бути в кулінарії. При цьому всупереч цьому проста на перший погляд страва може відрізнятися вишуканістю і пікантністю. Наприклад, додавши в пасту червону рибу, ви зробите її дорогою і надзвичайно смачною стравою. Паста з сьомгою в вершково-часниковому соусі запам'ятається вам і вашим близьким ніжним, немов ранкове сонечко, смаком, чудовим ароматом і позитивними емоціями, які залишаться після прекрасної вечері. Будьте впевнені, після такої страви ваші подруги будуть просити у вас рецепт, а коханий - добавку. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Паста — 200 г.
  2. 2. Сьомга — 200 г.
  3. 3. Вершки — 150 мл.
  4. 4. Масло вершкове — 40 г.
  5. 5. Олія оливкова — 10 мл.
  6. 6. Часник — 20 г.
  7. 7. Зелень — 50 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності. Додати трохи оливкової олії. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Вершкове масло розтопити на сковороді. Сьомгу (розморожену або охолоджену) нарізати невеликими скибочками і обсмажити у вершковому маслі близько 5-10 хвилин на середньому вогні. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.

  3. Потроху додати в сковороду з рибою вершки і довести масу до кипіння. Потім додати зелень і часник. Додати до цієї маси пасту, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.