Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви сніданок осінь › Кукурудзяна каша з мигдальним молоком і ваніллю
Кукурудзяна каша з мигдальним молоком і ваніллю

Кукурудзяна каша з мигдальним молоком і ваніллю

Кукурудзяна каша - страва дуже корисна, і її, безсумнівно, візьмуть на замітку прихильники здорового харчування. Дуже важливо, що після будь-якої термічної обробки кукурудзяна крупа зберігає всі свої корисні компоненти. Така цінна якість цієї крупи притаманна далеко не кожному продукту. А вже якщо говорити про набір корисних речовин, то він вельми вражає: багатий вітамінний ряд (вітаміни групи B, вітаміни A, E, PP, бета-каротин, біотин), 20 мінералів (фосфор, натрій, мідь, залізо, кальцій, бор, титан, алюміній та ін.), клітковина, моно- і дисахариди. Кожен компонент робить продукт ще корисніше. Не можна не відзначити, що кукурудзяна каша примхлива в приготуванні і вимагає в процесі варіння постійного помішування.

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мигдальне молоко — 500 мл.
  2. 2. Кукурудзяна мука (каша) — 200 г.
  3. 3. Кешью — за смаком
  4. 4. Екстракт ванілі — за смаком
  5. 5. Мед — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Довести до кипіння мигдальне молоко, додати трохи солі і ванілі.

  2. Кинути в кипляче молоко кашу, перемішати і варити на слабкому вогні, помішуючи вінчиком, 20 хвилин, поки каша не загусне.

  3. Подавати кашу теплою, поливши медом. Перед самою подачею посипати кашу подрібненими горіхами.