Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська травневі свята осінь › Закусочний пиріг із бринзою
Закусочний пиріг із бринзою

Закусочний пиріг із бринзою

Бринза часто використовується у випічці: рецепти пирогів з бринзою є в кухнях різних народів. Головне, що вона є дієтичним продуктом, при цьому нормалізує роботу травного тракту, відновлюючи мікрофлору кишечника. Спортсменам і працівникам, діяльність яких пов'язана із застосуванням фізичної сили, бринза допомагає відновити сили після важких м'язових навантажень. Рецепт закусочного пирога з бринзою, запропонованого вам, дуже зручний як закуска тим, що його дуже легко розділити порційно. Пиріг виходить дуже смачним і ніжним.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Тісто листкове дріжджове — 250 г.
  2. 2. Сир бринза — 5 ст. л.
  3. 3. Сметана 20% — 1 ст. л.
  4. 4. Яйце куряче — 1 шт.
  5. 5. Часник — 1 шт.
  6. 6. Вершки — 1 ч. л.
  7. 7. Масло вершкове — 2,5 ч. л.
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Кріп — 1 пучок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кріп подрібнити, часник роздавити. Бринзу розім'яти виделкою. Змішати в мисці бринзу, часник і кріп, поперчити за смаком. Додати в суміш яйце, влити сметану, перемішати.

  2. Розкачати тісто на столі, присипаному борошном. На тісто викласти начинку, рівномірно розподіливши по всій поверхні. Згорнути в рулет, який розрізати на 8 частин.

  3. Змастити форму для випікання вершковим маслом, укласти шматочки рулету розрізом вгору.

  4. Змішати в мисці жовток, вершки і вершкове масло, збити до однорідної маси. Змастити отриманою заправкою пиріг. Випікати 35 хвилин в розігрітій до температури 170ºС духовці.