Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо французька осінь › Прованське рагу
Прованське рагу

Прованське рагу

Цей рецепт простий і однаково гарний як для баранини, так і для яловичини. Для тривалого гасіння ідеально підходять частини м'яса найбільш багаті колагеном, це - голяшкі, шия, хвости. Перед тим, як приготувати рагу з яловичини з картоплею або іншими овочами, потрібно обсмажити і трохи протушкувати м'ясо. Якщо консервовані помідори дуже великі, то їх потрібно перемолоти в блендері. Свіжі помідори спочатку бланширують, очищають від шкірки і насіння і дрібно ріжуть. Гаряче прованське рагу неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Готове м'ясне рагу з яловичини подають на стіл, доповнюючи овочевий нарізкою.

Кількість порцій 10
Час приготування 180 хв

  1. 1. Яловичина — 1 кг.
  2. 2. Цибуля — 3 шт.
  3. 3. Стебло селери — 2 шт.
  4. 4. Часник — 5 зубчиків
  5. 5. Помідори — 5 шт.
  6. 6. Помідори консервовані — 200 г.
  7. 7. Помідор черрі — 15 шт.
  8. 8. Бульйон — 1 литр
  9. 9. Чебрець — за смаком
  10. 10. Петрушка — за смаком
  11. 11. Картопля — 500 г.
  12. 12. Оливкова олія — за смаком
  13. 13. Сіль — за смаком
  14. 14. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.

  2. Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.

  3. Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.

  4. Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.