Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська › Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком
Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком

Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком

Всіма улюблені бургери прийшли до нас недавно, але швидко і міцно влаштувалися на наших кухнях. Бургери хороші тим, що їх можна готувати з величезного числа інгредієнтів. У них можна додавати листя салату, бекон, салямі, помідори і безліч інших продуктів, які порахуєте доречними. Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком - вегетаріанська їжа. Подавати бургери рекомендується на дрібних тарілках, виклавши листя салату, на них бургери і невелику гірку тертого буряка. Також можна приправити салатні листя соусом, приготованим з суміші морквяного соку і лимонного, гострого перцю, часнику і кінзи.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Насіння соняшника — 200 г.
  2. 2. Кунжутне насіння — 50 г.
  3. 3. Селера — 2 стеблі
  4. 4. Петрушка — 20 г.
  5. 5. Морква — 6 шт.
  6. 6. Перець болгарський — 1 шт.
  7. 7. Олія оливкова — 50 мл.
  8. 8. Цибуля червона — 1 шт.
  9. 9. Буряк — 1 шт.
  10. 10. Суміш салатного листя — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Замочити насіння соняшника в теплій воді на 1 годину. Після, злити воду, подрібнити за допомогою блендера до стану пасти.

  2. Моркву помити, очистити, за допомогою соковижималки вичавити морквяний сік. М'якоть після соковижималки змішати з пастою із насіння соняшника. Сюди ж додати нарізані стебла селери, подрібнену червону цибулю, петрушку, кунжутне насіння, залити оливковою олією.

  3. Ретельно перемішати загальну суміш. Сформувати бургери, подавати з листям салату і буряком.