Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська фрукти › Айва, фарширована горіхами
Айва, фарширована горіхами

Айва, фарширована горіхами

Якщо вже вибирати між солодощами, таких як масляны креми або заварны, чи тістечка, то звичайно ж краще вибрати натуральних продукт. Начинені і запечені фрукти в духовці - це набагато корисніше різних магазинних кондитерських виробів. Причому смак таких солодощів не поступається вже готовим на полицях магазину солодким продуктам. Почати хоча б з того, що вони добре втамовують бажання з'їсти щось солоденьке, але при цьому результат не так позначається на фігурі. По-друге, тут зібралися інгредієнти, які і окремо містять безліч вітамінів і корисних речовин, а якщо об'єднати їх в такій чудовій страві, то й поготів.

Кількість порцій 5
Час приготування 80 хв

  1. 1. Айва — 4 шт.
  2. 2. Родзинки — 100 г.
  3. 3. Горіхи волоські — 100 г.
  4. 4. Масло вершкове — 20 г.
  5. 5. Цукрова пудра — 1 ч. л.
  6. 6. Мед — 2 ст. л.
  7. 7. Лимон — 1 шт.
  8. 8. Кориця мелена — 0,25 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помити айву, зрізати верхівки, вирізати серцевину.

  2. Волоські горіхи подрібнити ножем. Ізюм вимити і висушити. Лимон помити, зняти цедру, вичавити сік.

  3. У мисці змішати мед, горіхи, родзинки, корицю, цедру з лимонним соком.

  4. У кожну айву покласти 5 грамів вершкового масла і одну столову ложку начинки.

  5. Розігріти духовку до 180ºС. Покласти айву на деко, накрити фольгою. Випікати 40-50 хвилин. За 10 хвилин до готовності, зняти фольгу. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.