Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка європейська вегетаріанські страви › Печена брюссельська капуста з часником
Печена брюссельська капуста з часником

Печена брюссельська капуста з часником

Із брюссельської капусти можна приготувати дуже багато смачних і неймовірно корисних страв. Наприклад, печену брюссельську капусту з часником. Після запікання в духовці капуста змінить свій колір з яскраво-зеленого на буро-зелений і, звичайно, підрум'яниться, стане злегка хрусткою зовні, але ніжною, соковитою і м'якою всередині. Часничок додасть страві легку гостроту і аромат. При бажанні можна посипати капусту натертим пармезаном і відправити в духовку ще на 5 хвилин. В результаті приготування у Вас вийде відмінний овочевий гарнір. Просто, низькокалорійно і дуже корисно!

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Капуста брюссельська — 500 г.
  2. 2. Часник — 3 шт.
  3. 3. Сік лимонний — 1 ч. л.
  4. 4. Олія оливкова — 2 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180°C.

  2. Капусту викласти у вогнетривку форму, додати дрібно нарізаний часник, змішати.

  3. Скропити оливковою олією і лимонним соком, додати сіль і перець за смаком.

  4. Випікати 20 хвилин, дістати з духовки, перемішати, випікати ще 10 хвилин. Дістати з духовки, посолити.