Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка › Мексиканський шоколадный кекс
Мексиканський шоколадный кекс

Мексиканський шоколадный кекс

Мексиканські пристрасті відомі у всьому світі. Хочете, щоб у вашому домі сьогодні вирували спекотні мексиканські пристрасті? Звичайно в хорошому сенсі цього слова, а ви що подумали? Тоді пропонуємо вашій увазі цей прекрасний смачний мексиканський шоколадний кекс. Мексиканці - люди гарячі, наш кекс сьогодні буде точно таким же, для цього ми додамо в тісто трохи червоного перцю. Він трохи підбадьорить наш кекс і він стане трохи пустотливо гостреньким. Але ви не лякайтеся в рецепті вказано таку кількість перцю, яка не буде з вас вичавлювати сльозу, а тільки трохи додасть пікантності даному десерту. Тому порадуйте сьогодні домочадців пікантним десертом - вони будуть у захваті.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно — 1, 5 ст.
  2. 2. Цукор — 1 ст.
  3. 3. Какао-порошок — 180 г.
  4. 4. Кориця — 2 ч. л.
  5. 5. Розпушувач — 1 ч. л.
  6. 6. Мелений перець чилі — 1/4 ч. л.
  7. 7. Сіль — 1/4 ч. л.
  8. 8. Рафінована олія — 2 ст. л.
  9. 9. Бальзамічний оцет — 1 ст. л.
  10. 10. Ваніль — 2 г.
  11. 11. Вода — 270 мл.
  12. 12. Цукрова пудра — 1/2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З'єднати борошно, цукор, розпушувач. Додати 105 г. какао-порошку, корицю, мелений перець чилі, сіль, рафіновану олію, бальзамічний оцет, ваніль і воду. Ретельно перемішати.

  2. Випікати у формі, змащеній маслом 30 хвилин при температурі 180°С.

  3. Для глазурі змішати цукрову пудру, 75 г. какао-порошку і 10 мл. води.

  4. Коли пиріг охолоне, полити його глазур'ю.